Onze missie, uw voordeel.

David@quartel.nl

Quartel vuurwerk is ontstaan door mijn privé interesse in vuurwerk.
Ieder jaar reed ik stad en land af voor mooi en goed vuurwerk te zoeken voor mij en mijn vrienden. En ieder jaar vond ik het steeds meer een sport om het dichterbij te kopen maar kon niet al mijn wensen vervullen voor het geen wat ik zocht.
In die tijd moesten we voor de modelbouw branche opslag bunkers hebben voor onze modelbouw brandstof. Voor mij was dat één en één is twee en zijn wij een dubbele vergunning gaan aan vragen om ook vuurwerk te mogen opslaan en verkopen.
Mijn hobby kreeg een professioneel tintje. We zijn voor de consument gaan zoeken naar de juiste vuurwerk lijnen en de mooiste vuurwerk producten voor de beste prijs in de markt. Ieder jaar lopen wij verschillende demo,s af om de juiste vuurwerk producten in te kopen bij verschillende leveranciers voor de juiste prijs kwaliteit verhouding.

Ondertussen werken we met een enthousiast team die u graag helpt bij het uitzoeken van uw vuurwerk voor een onvergetelijke jaarwisseling.

Onze missie: voor u het beste vuurwerk uitzoeken en leveren zodat u net zo als ons een onvergetelijke en ook veilige oud en nieuw kunt beleven.

Veel plezier met vuurwerk uitzoeken!

David